Aromatic Beans

With an estimated 1.4 billion cups of coffee consumed worldwide every day, there is a great and ever increasing demand for coffee beans in the global market. The taste of coffee is influenced by the roasting of the beans, their grinding degree and the method and quality of the preparation. Different types of preparation by brewing and filtering (e.g. espresso machine, filter coffee or mocca) require different grinding degrees of the coffee powder to obtain an aromatic result. When roasted beans are ground to powder, the determination of the particle size is a critical aspect because the particle size influences the brewing and filtering properties and thus the taste and salubriousness of the coffee.

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ヴァーダー・サイエンティフィック- Science for Solids

ヴァーダー(Verder)グループには、理化学機器の「サイエンティフィック部門」と、移送式ポンプの「リキッド部門」があります。サイエンティフィイク部門の高品質は製品群は、品質管理、研究、開発用の理化学機器のスタンダードとなっています。試料調製から分析機まで、数多くの製品をカバーしています。 日本では、2015年に100周年を迎えたレッチェの粉砕機、レッチェテクノロジーの画像式粒度分布測定装置CAMSIZERシリーズ、カーボライト・ゲロの電気炉、またELTRAの燃料式元素分析装置のお取扱いがございます。

メタログラフィ

電気炉 & オーブン

成分分析・元素分析

粉砕機 & ふるい振とう機

粒度分布測定装置